04 November 2017


1. Membina Badan - Ia mengandungi 20 JENIS asid amino termasuk 7 asid amino  PERLu yang tidak boleh di hasilkan oleh badan.Asid Amino adalah blok binaan bagi membina badan.

2. SIFAT PEMULIHAN - Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar calar , luka luka kecil, luka terbakar dan lain-lain .

3. KESIHATAN DAN KEBERSIHAN GIGI - Mengalakkan gusi dan mulut yang sihat, Satu kajian pada 2008 yang di terbitkan dalam JURNAL APPLIED ORAL SCIENCE mendapati bahawa Aloe vera adalah berkesan daripada 2 jenama ubat gigi yang utama.Menggabungkan penggunaan FOREVER BRIGHT TOOTHGEL dengan pengambilan GEL ALOEVERA  berpotensi menyokong kesihatan dan kebersihan mulut dan gigi anda.

4. MEMPERCEPATKAN PENYEMBUHAN DAN PEMBAIKPULIHAN.-  GEL ALOE VERA meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran. luka luka dan calar calar kecil serta kegatalan kulit.

5. PEMBAIKPULIH ELASTIN & KOLAGEN- Ia dapat menokok bekalan bahan bahan binaan untuk menghasilkan dan mengekalkan kulit yang sihat.

6. MENGEKALKAN BERAT BADAN YANG SIHAT & MENINGKATKAN TAHAP TENAGA - Secara semula jadi dapat menggalakkan pembersihan sistem penghadaman kita.Dengan demikian meningkatkan tahap tenaga serta membantu mengekalkan BERAT BADAN yang IDEAL.

7. MENYOKONG & MENGGALAKAN FUNGSI SISTEM KETAHANAN BADAN.- Kandungan unsur unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.

8. SISTEM PENGHADAMAN YANG SEMULAJADI - Secara semulajadi nya. GEL ALOE VERA mempunyai keupayaan membersihkan, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.

9. MEMBEKALKAN MINERAL SURIH - Ia mengandungi 20 mineral semula jadi termasuk kromium , magnesium, mangan, kuprum dan zink....

10. MEMBEKALKAN VITAMIN SEMULAJADI - Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin , B6, B2, B1, C, E dan A

call/wsap utk dpt #aloeveragel  sekarang untuk kesihatan usus anda www.wasap.my/60136283485 @ www.wasap.my/60132947452

#aloeveragel #aloeveraklang #teamfarahanaflp #jomaloe #jomcantik #jomsihat #foreverlivingproducts


Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts