25 October 2017

Aloevera Gelly Krim serbaguna yang wajib ada di rumah tau...... Mengapa⁉


Sebab ia diekstrakkan dengan 100% aloevera TULEN dan mempunyi Fungsi dari hujung rambut hingga kaki serta sangat selamat. Siap boleh makan lagi. Sebab tu ia di beri nama first aid kit yang mujarab di abab ke 21 ni, kalau tak percaya korang boleh cuba...




Ianya sebagai IKHTIAR untuk :-


📌 Rambut gugur
📌 Kelemumur
📌 Jerawat
📌 Ulser dalam mulut
📌 Sakit kerongkong
📌 Buasir
📌 Terkena air/minyak panas
📌 Luka kecil
📌 Kulit terbakar
📌 Serangga gigit
📌 Tumit merekah
📌 Ruam
📌 Eczema
📌 Anak demam pun boleh guna tau Uolls!

Macam mana caranya?


Simpan #aloeveragelly di peti ais, Biarkan sejuk kemudian sapu di kepala, leher, celah ketiak & peha untuk ikhtiar turunkan suhu tapi jumpa la doktor juga ya tau .

Bahkan ia juga bisa dijadikan sebagai masker muka nanti bangun pagi muka jadi glowing jangan cakap saya tak payung pula :-) kalau korang yang jenis suka hiking, travel camping dalam hutan dan sukan extream tu korang wajib ada first aid kit ni (ALOE VERA GELLY) sebab sangat cepat dalam melegakan sakit luka atau terkena gigitan serangga, malah jika berlaku pendarahan pun ia mampu memberhentikannya.

Pernah beberapa kali juga anak-anak saya luka disebabkan terkepit jari di pintu pagar, saya sapu aloe vera gelly je untuk hentikan pendarahan, malah kalau benjol sebab terhantuk pun cepat hilang kerana sifat aloe vera itu sejuk dan mudah meresap kedalam lapisan kulit untuk memperbaiki sell dan menyembuhkan luka dalaman.



Ia sebagai ikhtiar untuk turunkan suhu.


1 tiub tapi macam-macam di cover.. berbaloikan 😍
 Tak rugi pun simpan 1 di rumah

Ada Custumer saya sorang ni memang dia sentiasa simpan aloe vera gelly di rumah satu tiup dan bawa ke mana-mana satu tiup sebab katanya sebagai first aid kit yang serbaguna malah senang di bawa... Alhamdulillah


#Aloeveragelly
#Aloeveragelforeverliving

Nak cuba try test? tak susah pun whatsapp je terus ke saya di talian 0136283485 atau 0132947452 www.wasap.my/60136283485 @ www.wasap.my/60132947452 saya akan konsultan tuan puan dari A hingga Z demi meningkatkan kesejahteraan kesihatan tuan puan insha Allah

NotaALOE VERA GELLY adalah supplemen sapuan luaran sahaja BUKAN UBAT jadi kesannya berbeza ikut tahap kesihatan individu. Ia tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor. Krisis pemulihan @ healing crisis mungkin berlaku selama 2 minggu hingga beberapa bulan. Diharap anda bersabar jika mengalami krisis penyembuhan kerana penyakit yang bersarang dalam badan mengambil masa yang lama untuk muncul. Maka untuk melegakannya juga memerlukan masa untuk badan membuang toksin yang terkumpul sekian lama, menguatkan sistem imum, membaiki sel-sel rosak, menghasilkan sel-sel baru dan melawan penyakit dalam badan anda.KESABARAN & ISTIQAMAH adalah kunci kepada penyembuhan. Mencegah sebelum parah lebih baik dari mengubati ketika kronik.
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts