11 October 2017

SELALU BERASA LETIH??


Tahukah anda saban hari terdapat banyak orang yang alami keletihan terlampau dan mengakibatkan tekanan jiwa disebabkan keletihan? untuk menambah tenaga anda perlu rehat yang cukup makanan yang berkhasiat dan senaman yang ideal, tetapi dengan peredaran zaman yang serba moden ini manusia ibarat mesin menjana duit sehingga mereka abaikan kesemua itu, oleh itu kami ada jawapan untuk anda bagaimana anda boleh dapat kesemua itu iaitu makanan tambahan (supplement)

Supplement adalah keperluan masa kini, kerana kita tidak lagi hidup di zaman di mana semua perkara di lakukan dengan semulajadi kerana di zaman serba moden ini pencemaran alam dan sumber makan yang kita makan tidak lagi seelok dan berkhasiat seperti zaman dahulu, oleh itu ramai yang mengalami komplikasi yang pelik-pelik di zaman sekarang ini.

Apa itu Bee Pollen???

DEBUNGA LEBAH DPT MENINGKATKAN TAHAP TENAGA DAN STAMINA.
FOREVER BEE POLLEN ADALAH SENANG DICERNAKAN DAN DISERAP OLEH BADAN.
MALAH FOREVER BEE POLLEN ADALAH SEMULAJADI DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN PENGAWET, PERISA ATAU PEWARNA TIRUAN

FOREVER BEE POLLENKeunikan


🍯 100% debunga lebah tulen dengan jeli raja dan madu

🍯 Mengandungi 500mg pollen setiap tablet Semulajadi, tiada pengawet, pewarna atau perasa tiruan

🍯 Proses pentabletan sejuk untuk melindungi nutrien

Fungsi:


🌻 Penggalak tenaga

🌻 Baik untuk kesihatan prostat

🌻 Zinc- kesuburan sperma lelaki

🌻 Membantu dalam pengurusan berat badan

🌻 Vitamin B - membantu melegakan tekanan

🌻 Makanan semulajadi paling lengkap

🌻 Mineral - meningkatkan metabolisme

🌻 Meningkatkan pembuangan toksik di hati..


Nak cuba try test? tak susah pun whatsapp je terus ke saya di talian 0136283485 atau 0132947452 www.wasap.my/60136283485 @ www.wasap.my/60132947452 saya akan konsultan tuan puan dari A hingga Z demi meningkatkan kesejahteraan kesihatan tuan puan insha Allah

Nota: Forever Bee Pollen adalah supplemen @ Makanan kesihatan BUKAN UBAT jadi kesannya berbeza ikut tahap kesihatan individu. Ia tidak bertujuan untuk menggantikan ubat yang disyorkan oleh doktor. Krisis pemulihan @ healing crisis mungkin berlaku selama 2 minggu hingga beberapa bulan. Diharap anda bersabar jika mengalami krisis penyembuhan kerana penyakit yang bersarang dalam badan mengambil masa yang lama untuk muncul. Maka untuk melegakannya juga memerlukan masa untuk badan membuang toksin yang terkumpul sekian lama, menguatkan sistem imum, membaiki sel-sel rosak, menghasilkan sel-sel baru dan melawan penyakit dalam badan anda. KESABARAN & ISTIQAMAH adalah kunci kepada penyembuhan. Mencegah sebelum parah lebih baik dari mengubati ketika kronik. Untuk yang ada alahan pada debunga sila dapatkan nasihat anda terlebih dahulu.

Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts