12 July 2016

Pernah tak korang terpikir kenapa dah makan macam-macam jenis ubat kurus tapi tak kurus-kurus?? haaa tu la korang tak tau sebenarnya supplement kurus, cantik gebu gebas kebanyakkan mujarab tapi di sebabkan badan kita yang banyak toksin ni memang susah lah nak nampak kesan dalam masa yang singkat, tambah-tambah orang yang tak suka makan sayur atau ambil makanan tak seimbang boleh dikatakan kurang zat lah , lagi susah nak nampak hasil dia.... sebab apa??

Ok! ni yang korang perlu tahu sebenarnya usus memaikan peranan penting dalam penyerapan zat makanan yang kita telan tu... so kalau toksin dekat usus dah berkerak memang agak lambat la zat tu nak sampai. ibarat singki rumah kita, makin lama kita guna makin lama air nak mengalir tu makin lambat sebab apa?? haa pandai pun sebab sisa makanan dari makanan tu makin lama makin tebal sehingga boleh menyebabkan ia tersumbat, sama la dengan usus kita...




So macam mana nak buang toksin ni?? mudah je minum je jus lemon tapi tahan ke dengan rasa masam dia hehe.... ok ok minum la Aloe Vera Gel Forever mudah, senang dan di jamin halal lagi.. ape tak pernah dengar? ish ish ish, ok Aloe Vera gel ni merupakan produk keluaran Forever Living ia sudah di jual sejak 38 TAHUN yang lalu malah ia terdapat di jual di 160 buah NEGARA, termasuk lah negara-negara Arab.




Elok la tu musim-musim raya ni dah melantak macam-macam boleh detoks balik apa yang korang makan tu. bukan tu je malah buleh kempis perut korang yang buncit tu hehe, tiba-tiba Slim plak... kalau korang nak tahu Alo Vera Gel ni bukan je untuk Detoks bahkan ia juga sebagai makanan tambahan yang super power untuk kesihatan kulit....

Pernah tak korang dengar pesan orang tua-tua zaman dulu kalau melecur kulit terbakar kena pisau atau luka di suruh ambil daun gel dalam lidah buaya sapu pada bahagian luka tersebut untuk cepat sembuh dan hilangkan parut.... haaa tula Aloe Vera ni sangat bagus untuk kulit hehe. Tapi kan Aloe Vera yang Forever tanam ni berbeza sikit tau dengan yang kita dekat rumah tu... ia adalah jenis Barbadensis Miller.




Antara kebaikan Aloe Vera jenis ni ialah untuk masalah kulit, jeragat, rambut, detoks, turun berat badan dan turun bacaan gula dalam darah. Best kan hehe so apa tunggu lagi JOM minum Aloe Vera Gel Forever untuk kekal sihat dan tampak muda....


Jom Amalkan Aloe Vera Gel sama-sama.... jangan segan jangan malu sila PM saya di talian seperti berikut...

COD / penghantaran percuma terus ke rumah/pejabat di kawasan bandar Kuala Lumpur
dan lembah kelang (24 jam)
* Bergantung pada stok
* Perkhidmatan pos disediakan

**Harga istimewa bagi pendaftaran ahli dan rakan pengedar**
Peluang menjana pendapatan lumayan dan pakej jualan yang sistematik.

Order / Pertanyaan : ( Pn Farahana) 0136283485 / 011 1001 9333 / 0132947452
Konsultasi cara penggunaan produk dan peluang rangkaian perniagaan secara percuma...
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts