03 June 2016

Kenapa ramai wanita idamkan tubuh badan yang kurus?? kerana dengan bentuk badan yang kurus dan menawan boleh menaikan daya keyakinan diri mereka.... oleh itu tubuh badan yang kurus merupakan salah satu idaman semua wanita, bohong lah jika mereka kata tak kesah dan malas nak pikir, hakikat sebenarnya mereka sangat tertekan dengan keadaan kegemukkan mereka itu.... so golongan lelaki sila jaga pertuturan anda kerana mulut badan binasa kata orang tua-tua zaman dulu....

Sebenarnya bukan rahsia lagi tentang bagaimana cara nak kurus ini, kerana terdapat pelbagai cara untuk kurus yang orang kongsi di media sosial, cuma bezanya ada yang ambil masa bertahun atau belanjakan wang berpuluh-puluh ribu di pusat kurus, dan diet yang sihat cnth (atkins: tak boleh makan nasi). adakah anda mampu betahan dengan cara ini semua?? tepuk dada tanya keazaman diri....

Berbalik kepada rahsia yang saya nak kongsikan ini, sudah ramai orang berjaya malah artis-artis luar negara pun amlkan cara ini, ini kerana mereka faham dan tahu dengan cara ini lebih berkesan dan kekal sihat. Tahukah anda victoria beckham (posh), cheryl cole, amy willerton dan ramai lagi amalkan program kurus dalam 9 hari?? ia itu set Clean9 dari syarikat Forever Living.... tak percaya?? tenggok testimonial di bawah....


Masih tak percaya lagi?? bukan sahaja testimonial dari luar negara malah di malaysia pun sudah ramai yang berjaya denga program clean9 forever living ini... lihat bawah antara kisah kejayaan wanita-wanita yang idamkan tubuh badan kurus dan cantik...



Hanya 9 hari sahaja untuk dapat tubuh badan yang ideal, apa yang terdapat dalam pakej program clean 9 ni? ok ini lah rupa set untuk program clean 9 tu....



senarai dalam pakej program clean 9

1. Aloe Vera Gel x 3
2. Artic-Sea x 1
3. Bee Pollen x 1
4. Forever Lite Ultra with Aminotein x 1 (Vanilla/Chocolate)
5. Buku Panduan Clean 9 x 1


kurus cara sihat




Jom kita tengok apa yang best dengan produk - produk forever ni.

1.Forever Lite Ultra:

-Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.

-Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.

-Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .

-Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat

-Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
 

2. Forever Artic Sea:

- Mengandungi EPA dan DHA (Omega 3) dan minyak zaitun (Omega 9) dan vitamin E.

- Memberi perlindungan dalam mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular , sakit jantung dll.

-Menyokong fungsi otak, system saraf, dan penglihatan.

- Mengurangkan keradangan , bengkak dan membantu dalam penyembuhan eczema, reumatisme dan artritis.

-Mengawal Berat badan dan selera makan.



3. Bee Pollen:

-Mempercepatkan kadar metabolism hati

-Membantu Proses pembakaran lemak dan meningkatkan kerja pembuangan toksin.

-Amat kaya dengan vitamin B compex

-Membekalkan nutrient lengkap untuk kulit dan tubuh manusia.

- Membantu kulit kelihatan lebih sihat dan bersinar.


Manfaat Program Clean 9 Detoks Nutrisi Badan.


1. Membantu menyingkirkan toksin berbahaya.

2. Membantu memulihkan sistem badan anda.

3. Membantu dalam pengurusan berat badan.

4. Membantu memperbaiki keadaan kulit.

5. Membantu meningkatkan tahap tenaga.

6. Membantu meningkatkan sistem imun badan.

7. Membantu menggalakkan penghadaman.



Secara ringkasnya, semua peroduk dalam clean9 ni berperanan untuk :


Aloe Vera Gel = Penyahtoksin yang baik + Kesihatan Usus + Sistem Imun Badan + Pengurusan Berat Badan

Artic Sea = Membakar Lemak + Pengurangan Kolesterol Jahat + Pengurusan Berat Badan

Bee Pollen = Meningkatkan Tahap Tenaga + Memperbaiki Kadar Metabolisme + Nutrisi Lengkap Untuk Badan kita

Forever Lite = Kenyangkan Perut + Pengganti Makanan yang Berkalori Tinggi + Pengganti Makanan yang Berkarbohidrat Tinggi



saya sertakan juga beberapa plan pemakanan sepanjang ber clean9.



Berminat nak tahu lebih lanjut dengan program ni, boleh roger saya. 0132947452.

Banyak benda lagi saya nak share. hihi.. yang pasti, mmg boleh turun berat dan badan cantik tak menggeleber.
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts