09 February 2016

Forever Living Products menawarkan produk yang luar biasa 100% ketulenan produk semulajadi dari lebah. Sarang Lebah kami terletak di persekitaran yang ideal - kawasan padang pasir yang tinggi di Arizona. Di mana persekitarannya yang harmoni, ini menghalang pencemaran seperti racun serangga dan bahan pencemar dari bandar yang penuh dengan pencemaran karbon dioksida dan lain-lain pencemaran.Kami menggunakan kesenian semula jadi, untuk mengumpul dan memelihara bahan-bahan dalam kualiti alam semula jadi. Semua produk lebah kami adalah semula jadi dan berkhasiat yang kaya dengan khasiat yang semula jadi, kerana itu jaminan produk kami terus dari sarang kepada anda supaya anda dapat menikmati ketulenan dan khasiat yang maksima, sama seperti madu lebah, kami telah usahakan sejak beribu-ribu tahun dahulu lagi.Di mana kami merupakan Pengeluar terbesar produk sarang lebah di Amerika dari Syarikat Robson Bee Produk yang pertama dibuka pada tahun 1958 di Phoenix, Arizona. FLP telah dimiliki dan dikendalikan Robson Bee Produk sejak 1982. FLP garis luar biasa kualiti Produk Bee dihasilkan secara eksklusif di Robson Bee Products. Setiap produk dari lebah kami seperti, Setiap botol Bee Pollen, Bee Propolis dan Royal Jelly dirumuskan, dicampur, dan dijadikan tablet kemudian disimpan di sini, sebelum dihantar ke pejabat FLP di Amerika Syarikat dan ke seluruh dunia.
Terdapat 6 jenis produk dalam Forever yang menggunakan bahan-bahan dari Sarang Lebah: Forever Bee Honey, Forever Bee Pollen, Forever Royal Jelly, Forever Bee Propolis, Aloe First, Aloe Propolis Crème dan Gel Gigi Forever Bright.


Semua produk lebah kami Madu, Royal Jelly, Bee Pollen & Bee Propolis adalah semulajadi dan berkhasiat yang kaya, dari Sarang lebah terus kepada anda tanpa proses pemanasan dan penapisan, ia sama seperti lebah telah menjadikan madu mereka beribu-ribu tahun dahulu tanpa pengubahsuaian.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:
Pengedar Forever Living Produk
whatsapp/message/call
0132947452 / 0146348164 Hamzah
0136283485 Farahana
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts