12 February 2016

Pengambilan harian vitamin C telah lama dikaitkan dengan kesihatan yang baik. Dengan teknologi Sains kini ia memberikan kita senarai faedah keseluruhan yang diperolehi daripada semua jenis vitamin termasuklah yang paling terkenal daripada semua vitamin:


3 Sebab Kenapa Perlu Vitamin C


1. Vitamin C adalah antioksidan yang kuat, ia menjadi sebahagian daripada sistem pertahanan badan terhadap kesan berbahaya radikal bebas.

2. Vitamin C juga adalah makanan tambahan bermanfaat untuk kulit, kerana ia menyokong pembentukan kolagen intercellular


3. Vitamin C juga perlu untuk mengekalkan tisu yang sihat.

Vitamin C adalah larut air, dan dirembeskan dari badan. Manusia dikategorikan dalam beberapa jenis hidupan yang tidak dapat membuat vitamin C sendiri, oleh itu kita perlu mendapatkannya dari makanan kita, minuman, dan makanan tambahan, seperti Forever® Absorbent-C®. 


Keperluan vitamin C untuk untuk tubuh badan pada tahap yang mencukupi adalah sangat jelas. Di mana terdapat laporan sains yang menyatakan menghisap satu batang rokok boleh memusnahkan 25mg vitamin C di dalam tubuh seseorang. Tekanan, ubat-ubatan dan faktor persekitaran juga banyak mengurangkan vitamin C dalam badan. Kekurangan Vitamin C boleh menyebabkan kapilari pecah dan pendarahan gusi. 

Absorbent-C dengan gabungan Oat Bran merupakan makanan tambahan yang cemerlang dalam kelas nya. Ia menggabungkan dua nutrien penting ke dalam satu produk yang mudah. Komposisi matriks terikat adalah satu sistem penyampaian yang unik menggabungkan 500mg bran oat dengan 60mg penuh vitamin C dalam setiap tablet.

Absorbent-C Forever Living Product

 
1. Oat bran bantu penyerapan vitamin C Dan melepaskan vitamin C bila badan perlu 


2. Antioksidan yang kuat - untuk sistem imunisasi badan.

3. Menggalakkan kulit yang sihat - Menyingkir toksin berlebihan di dalam kulit 

Kenyataan yang terkandung di dalam ini belum dinilai oleh FDA. Produk-produk yang dibincangkan tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengurangkan, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit atau kelas tertentu penyakit. Anda perlu berjumpa doktor keluarga anda jika anda mengalami masalah perubatan.Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:Pengedar Forever Living Produk

whatsapp/message/call

0132947452 / 0146348164 Hamzah

0136283485 Farahana
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts