15 February 2016

Tidak dipertikaikan bahawa faedah pengambilan minuman atau makanan antioksidan adalah sangat penting untuk kesihatan kita dan kesejahteraan hidup. Bagaimanapun, terdapat banyak perbincangan pada hari ini di kalangan pakar pemakanan tambahan sebagai mana buah-buahan adalah antioksidan yang paling berkuasa, antaranya yang mengandungi Xanthones atau mempunyai penarafan nilai ORAC yang paling tinggi. Forever Pomesteen mengandungi semua bahan tersebut dengan campuran proprietari jus buah-buahan dan ekstrak, termasuk Delima, Pear, Manggis, Raspberi, Blackberry, Blueberry dan Benih Anggur.Kandungan yang mempunyai nilai ORAC (Oxygen Radical Kapasiti Menyerap) merupakan petunjuk bagaimana antioksidan menghalang kerosakan radikal bebas. kandungan nilai ORAC buah-buahan adalah berbeza, walaupun ujian nilai ORAC di buat terhadap jenis buah yang sama pada masa yang berlainan selepas menuai. Yang penting untuk mengetahui anda bahawa semua bahan-bahan untuk membuat Forever Pomesteen adalah merupakan bahan yang paling atas senarai nya dalam nilai ORAC, terutama delima dan buah manggis.
Jus delima mempunyai lebih banyak antioksidan polifenol daripada wain merah, teh hijau, jus cranberry dan jus oren. Di samping itu, ia adalah sumber
Vitamin C yang baik.


Manggis adalah buah yang paling popular di Asia. rasa nya yang indah, ia mendorong Ratu Victoria untuk mengisytiharkan manggis ialah buah kegemarannya, selepas itu ia telah namakan sebagai "Ratu Buah-buahan!" Nilai ORAC nya sangat tinggi, dan ia kaya dengan Xanthones yang berfaedah terhadap kesihatan. Xanthones merupakan sebuah genetik yang berlaku secara semulajadi dan merupakan pemakanan yang tinggi antioksidan nya "super-kuat" terdapat di dalam buah-buahan. 


Alamilah kuasa antioksidan yang luar biasa dari buah delima, manggis, dan buah-buahan eksotik lain dengan Forever Pomesteen Power!


• Super Antioksidan• Campuran unik jus buah-buahan dan ekstrak• Rasa eksotik yang semua orang sukaAntioksidan membantu melindungi sel-sel badan daripada kerosakan radikal bebas. Badan kita menghasilkan radikal bebas apabila terdedah kepada cahaya matahari, asap rokok, pencemaran udara, radiasi dan juga melalui sel-sel metabolisme.

Suplemen atau minuman antioksidan memberi banyak faedah kepada kesihatan. Ini termasuklah melambatkan proses penuaan kulit, mengurangkan penghasilan plak dalam arteri, melindungi struktur DNA dalam sel-sel dan meningkatkan sistem imun.

Forever Pomesteen Power dibuat daripada buah-buahan berantioksidan tinggi yang berada di senarai teratas nilai ORAC. Minuman berantioksidan ini berfaedah kepada atlet, warga tua dan mereka yang bertekanan tinggi, tidur lewat atau dalam tahap pemulihan daripada penyakit.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:Pengedar Forever Living Produk
whatsapp/message/call
0132947452 / 0146348164 Hamzah
0136283485 Farahana
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts