12 February 2016

Apabila anda bangun dengan bersin, batuk, demam, perasaan otot tidak boleh bergerak, anda mungkin mempunyai demam selesema atau sejuk. Sementara gejala-gejala selesema boleh menyebabkan rasa tidak selesa selama beberapa hari, gejala-gejala Demam boleh menjadikan anda sakit untuk beberapa hari sehingga beberapa minggu.

 
 
Pada tanda pertama selesema, ambillah suplemen berikut, yang boleh membantu meningkatkan sistem imun anda dan membantu anda sembuh dengan lebih cepat. Atau lebih baik, amalkan tabiat kesihatan untuk mencegah selesema dan Demam.
1) Aloe Vera Gel


Aloe Vera menjadi suplemen tambahan yang bagus untuk mencegah selesema atau Demam. Kompleks Antrakuinon Aloe Vera dikenali dengan ciri-ciri anti-mikrobial dan meredakan kesakitan. Selain itu, Acemannan dalam Aloe Vera bertindak sebagai peransang imunisasi, yang boleh membantu meningkatkan sistem imun badan untuk menentang selesema dan Demam.

Minum setengah gelas Aloe Vera Gel tiga kali sehari, apabila anda selesema atau Demam, untuk membantu anda sembuh dengan lebih cepat.2) Forever Garlic-Thyme


Bawang putih menawarkan beberapa jenis antioksidan yang menentang penceroboh sistem imun. Ulas bawang putih yang menusuk hidung mengandungi Alisin, sejenis antibiotik kuat semulajadi yang membantu meningkatkan aktiviti sel badan imun, justeru menentang bakteria, virus dan kulat. Bawang putih digabungkan dengan thyme yang boleh membantu mereka yang menghidapi asma, bronkitis, sakit tekak ringan, selsema, Demam, batuk dan jangkitan sistem pernafasan yang lain.

Mengambil 3 hingga 4 tablet Forever Garlic-Thyme sehari boleh membantu menguatkan sistem imun badan, dan mengurangkan simptom selesema dan Demam.3) Forever Absorbent-C


Sebaik sahaja anda mendapati simptom selesema atau Demam, mula mengambil 1 hingga 2 tablet Forever Absorbent-C setiap 2 jam. Vitamin C boleh membantu memendekkan tempoh selesema, ia juga bertindak sebagai anti-histamin dan anti keradangan yang boleh membantu mengeringkan hidung berair dan meningkatkan fungsi sistem imun.4) Forever Bee Propolis


Bee Propolis adalah antibiotik semulajadi. Ia amat berguna untuk mengurangkan jangkitan sistem pernafasan dengan meransang tindak balas sistem imun badan.

Mengambil 4 hingga 6 tablet Forever Bee Propolis sehari boleh membantu mencegah simptom selesema dan Demam. Ia adalah penting untuk meminum air yang mencukupi dan berehat dengan sebaiknya untuk memastikan pemulihan yang cepat.Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:


Pengedar Forever Living Produk
whatsapp/message/call
0132947452 / 0146348164 Hamzah
0136283485 Farahana
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts