11 February 2016

Produk Berasaskan Aloe Vera dan Lebah

1. Faedah  Kepada Setiap Sistem Badan

Forever Living bukan sekadar Aloe Vera sahaja ia lebih dari itu. Produk-produk FLP keseluruhannya mengandungi nutrien yang penting untuk menggalakkan fungsi yang optimum, hampir setiap fungsi badan dan proses nya bertindak terhadap Forever Living Product.

2. Menggantikan Pemakanan Teras

Forever Living Produk membekalkan pelbagai nutrien kepada tubuh badan yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.


3. Tingkatkan Tahap Tenaga

Forever Living Product menggalakkan pemakanan selular, yang membantu mewujudkan perasaan yang lebih besar dalam peningkatan kesejahteraan dan tahap tenaga.


Peningkatan Pengguna di seluruh dunia. tahun lepas Malaysia shj catat peningkatan sebanyak 48%


4. Sokongan imun / Fungsi
 
Forever Living Aloe Vera dan produk lain menyediakan atau membekalkan sokongan imun secara semula jadi.


5. Memerangi Tanda-Tanda Penuaan
 
Aloe Vera yang bergred premium, dan bahan-bahan lain di Forever produk, membekalkan zat-zat yang  tinggi untuk mengekalkan kulit yang sihat dan membantu memerangi tanda-tanda penuaan
.


6. Kesihatan Gigi dan Kebersihan
 
Aloe Vera telah terbukti menjadi salah satu bahan yang sihat untuk penjagaan mulut dan gusi. Forever Bright Toothgel membantu menggalakkan kebersihan mulut yang sihat.


Ladang yang berkeluasan 6500 ekar hampir 2 kali ganda besar saiz Singapore

7. Disokong oleh Sains
 
Secara literal, beratus-ratus kajian menunjukkan bahawa Aloe Vera adalah salah satu makanan super di alam semula jadi. Sebuah badan NGO turut mengagumi dan membuat kajian terhadap aloe vera, mereka amat berpuas hati bahkan menyokong bahan-bahan utama yang terdapat dalam industri Forever Living - yang membawa barisan produk berasaskan Aloe Vera.


8. Kuasa Pembinaan Tubuh

Asid Amino terkenal dengan blok pembinaan tubuh yang handal dalam proses membina tubuh badan yang ideal. Lapan dari asid amino tersebut didapati terdapat dalam Forever Living Produk.


9. Pantas, Lembut dan Menenangkan

Aloe Vera merupakan pokok legenda bagi penyembuhan yang cepat - kesan tindakan yang menenangkan untuk luka bakar yang ringan, ruam dan kegatalan kulit, di samping itu ia meningkatkan pembentukan kolagen bagi kulit.

10. Kualiti yang Tinggi
 
Menguna Slogan "From Plant To Products To You", kawalan mutu dan ISO di Forever Living yang ketat dan mengikut standard yang ditetapkan. Bemula dari proses penuaian sehigga kaedah pemprosesan Aloe Vera itu. Hasilnya ialah produk yang berkualiti tinggi dan pada hari ini harga yang ditetapkan sangat berpatutan dan mampu milik.11. Surih Mineral Dan Vitamin 

Forever Living Aloe Vera Gel membekalkan banyak kebaikan kepada kesihatan - mengekalkan surih mineral & vitamin, termasuk kalsium, natrium, iron, kalium kromium, magnesium, mangan,
copper, zink, dan vitamin A, B 1, B 12, C, E, asid folik, dan niacin.


 12. Pengeluar Terbesar Industri Aloe Vera
 
Forever Living dan Aloe Vera of America membantu merintis industri lidah buaya. Forever Living ialah penanam, penuai dan pengeluar Aloe terbesar di dunia. 13. Bantuan dalam penghadaman yang sihat
 
Forever Living produk Aloe Vera mempunyai kebolehan dalam pembersihan semula jadi, yang membantu saluran pencernaan menyerap nutrien lebik berkesan ke dalam aliran darah, dan pada masa yang sama menggalakkan pertumbuhan bakteria baik.


14. Sokongan Berat Badan Yang Sihat
 
Produk Forever Living terutama Aloe Vera dan lain-lain Produk bantu membersihkan sistem pencernaan dalam tubuh badan dan boleh menyumbang kepada mengekalkan berat badan yang ideal dan sihat.


Marketing Plan Tanpa Mengunakan Orang Tengah sebagai Perantaraan FBO dan Forever

15. Menawarkan Kebebasan Kewangan
 
Forever Living produk merupakan sebuah syarikat yang unik didalam keluarga yang besar kami menawarkan peluang kepada anda untuk membina kestabilan kewangan dan menambah lebih banyak kebebasan wang dan masa untuk anda dari segi gaya hidup....


Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:

Pengedar Forever Living Produk
whatsapp/message/call
0132947452 / 0146348164 Hamzah
0136283485 Farahana
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts