20 January 2016

Apa yang membuatkan rangkaian produk Forever begitu unik adalah bahan utama khas kami: gel aloe vera tulen yang distabilkan 100%. Bahan semulajadi ini diekstrak dengan teliti daripada tumbuhan aloe yang ditanam di ladang-ladang milik persendirian kami.

Produk kami dibuat dengan pengekstrakan gel daun dalaman . Kami kemudiannya meneliti bahan-bahan tambahan lain bagi menghasilkan produk penjagaan kulit dan produk pemakanan yang berkualiti tinggi.

Aloe vera begitu serba guna; ia juga boleh diambil sebagai minuman, untuk membolehkan anda menjaga badan anda dari dalaman dan luaran. Kepelbagaian gel minuman Forever menggabungkan kuasa semulajadi aloe vera dengan bahan-bahan lain yang sesuai untuk keperluan anda. Gel manakah yang anda akan pilih?
Forever Aloe Vera Gel


Gel aloe vera yang distabilkan dalam bentuk minuman. Produk terlaris ini adalah hampir sama dengan jus tumbuhan semula jadi dan mengandungi lebih dari 200 jenis sebatian. Ia adalah sumber yang kaya dengan nutrien yang menyediakan makanan tambahan yang sempurna untuk diet yang seimbang. Ia juga membantu untuk menyokong sistem imun dan menyokong metabolisme badan.

Forever Aloe Berry Nectar


Nikmati manfaat minuman Aloe Vera Gel yang asli, ditambah pula dengan campuran manis epal segar dan jus kranberi. Gel yang lazat ini menjadi pilihan yang baik untuk kanak-kanak.

Forever Bits N’ Peaches


Forever Bits N’ Peaches menggabungkan khasiat aloe vera dengan ketulan buah pic yang masak. Minuman semulajadi ini adalah sesuai untuk seisi keluarga.

Forever Freedom*


Dengan semua nutrien Aloe Vera Gel yang digabungkan dengan glukosamina, kondroitin dan MSM, minuman lazat berperisa oren ini adalah sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah pergerakan. Ia juga merupakan sokongan pemakanan bagi mereka yang aktif dalam sukan.


*Didapati di Singapura sahaja


Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami ditalian seperti berikut:
Pengedar Forever Living Produk
whatsapp/message/call
0132947452 / 0146348164 Hamzah
0136283485 Farahana
Nikmat kesihatan merupakan anugerah yang amat besar kepada manusia.... hargailah....
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts