08 October 2015

Abang jangan lupa bawa botol kuning sayang.....
Abang Botol kuning sayang mana?
Abang botol kuning sayang dah habis.....
Abang tolong pergi beli botol kuning bagi sayang......
Abang banyak orang order botol kuning hari ni tolong pergi restock.....

Apa itu botol kuning sampai macam tu sekali?

Haa... itu la korang tak tau...... botol kuning ni sejenis minumam kesihatan dan kecantikan dan mempunyai isi kandungan yang amat sedap sekali jika diminum begitu saja.... tak perlu bancuh tak perlu campur apa-apa... nama lagi minumam kesihatan takkan la nak campur benda asing.....

Korang tau tak dengan RM95.40 korang boleh cuci usus dengan isi kandungan dari botol kuning ni dan sekaligus melindungi usus korang dari pencemaran dari sisa atau bahan pengawet dan perwarna yang korang makan tiap-tiap hari? bukan itu sahaja ia juga boleh membuatkan kulit korang makin licin dan gebu.....

Haaa bukan tu je bahkan isi botol kuning ni juga boleh detox seluruh badan korang supaya kesihatan korang makin mantap...

Ape sebenarnya isi kandungan botol kuning ini yang menjadikan ia begitu bagus sekali dalam penjagaan kesihatan? sebenarnya ia bukan lagi rahsia yang orang tidak ketahui, ia sudah lama di guna pakai oleh orang-orang terdahulu cuma kita sahaja tidak mengamalkannya.....

jeng jeng jeng......


Ini lah dia botol kuning tu.

Ya aloe Vera Gel (juga dikenali sebagai lidah buaya di malaysia) ia telah di guna sejak berabad dahulu lagi bahkan ia amat popular dengan jolokkan tanaman yang mudah di tanam dan kebaikkan khasiat kepada kulit, dan rambut, itu pandangan orang dulu-dulu....

Pada zaman serba moden ini ramai para pengkaji telah membuat kajian terhadap gel yang terdapat dalam daun Aloe Vera (lidah buaya) dan mereka dapati gel dari aloe vera tersebut boleh dijadikan minuman berkhasiat kepada pengamalnya... bukan itu sahaja ia mampu mencegah kebanyakkan penyakit yang menghantui orang ramai pada masa kini.... Antaranya kegemukkan, buncit, jerawat dan banyak lagi.

kalau korang nak tau Aloe Vera juga telah diamalkan kebanyakkan negara sebab khasiatnya dalam perubatan sangat meluas sehingga orang gelar ia sebagai tanaman 101 khasiat.... jika di bandingkan dengan orang cina, india, jepun dan korean kita orang melayu agak ketinggalan dalam mengamalkan jus lidah buaya ni, sebab mereka telah amalkan sejak dari dahulu lagi....




Sebab itu kalau kita baca dari akhbar2 tempatan kebanyakkan orang sana ramai yang sihat dari segi mental dan fizikal.....

Nak cuba Aloe Vera Gel???

Jangan segan-segan Untuk Hubungi saya di talian 0136283485 whatsapp/message/call saya akan cuba terangkan denga lebih detail mengenai Aloe vera gel forever living ini....

Bagi yang berminat nak jadi pengedar pun di alu-alu kan.... saya akan cuba bantu anda dengan apa yang saya mampu, zaman sekarang rm50 dah macam rm10 pada 10 tahun yang lepas dah..... berubah sekarang sebelum ia menjadi lebih berat bebanan tu....
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts