03 March 2015

TAMAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.... semperna tahun baru cina yang banyak cuti ni jom ramai-ramai join segmen yang simple dan berbaloi-baloi ni. Ini merupakan segmen ana yang pertama harap korang semua enjoy bersegmen ye......


Banner


syarat-syarat sah:


1) Follow blog ni dan blog www.farahamzah.my [ Ana akan follow blog semua peserta].
2) Buat satu entry bertajuk " Segmen: Jom Tonton Video By Farahamzah". 

3) Copy banner dan link kan ke entri ni.

4) Masukkan video ni dengan embed coding ni dalam post. Cara nak embed, tukar dari compose ke HTML dulu lepas tu paste link yang kat bawah ni.


 <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" mozallowfullscreen="" src="//player.vimeo.com/video/117139133?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0" webkitallowfullscreen="" width="500"></iframe>

5) Tonton video di blog ni sampai HABIS. Dan Jawab satu soalan.    
- Soalan -  Apakah yang ana Makan untuk hilangkan pedih hulu hati? 
 (hadiah tambahan siapa yang terpilih dengan jawapan tepat)

Dah siap!  
Lepas dah publish, komen di blog ni, atau bagi link kat chat box.  




    Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.. ( #senarai peserta )

    3 (TIGA) peserta bertuah akan dapat saguhati.... pemenang akan di pilih melalui random.org. pengumuman pemenang akan di umum pada 1/4/2015. keputusan juri adalah muktamad. 
    Tapi....kalau ana baik hati masa tu, ana akan tambah hadiah lain lagi..
    Buat masa sekarang, ni hadiah yang ana sediakan. 

    1. 2 x BAG LAPTOP jenama HP
    2. 1 x TOPUP RM10
    3. Hadiah misteri pada yang terpilih dan jawap soalan dgn tepat. 

    Segmen ni ana bagi masa lama sikit dari 22/2 hingga 31/3/2015. ape tunggu lagi, ajak la kawan-kawan memeriahkan lagi segmen ni.... kalau sambutan ramai boleh la ana buat lagi di lain masa.... dengan itu ana dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join segmen ni....
TAMAT
    Sebarang persoalan, boleh tanya ana k. wassup pun boleh. 0136283485. 
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts