30 July 2014

Assalamu'alaikum dan salam 1 Malaysia.

Haa seronok beraya?? Alhamdulillah syukur sebab masih di beri nikmat yang tak terhingga kepada kita semua untuk sambut 1 syawal iaitu hari kemenangan atau juga dikenali hari kelahiran semula kita ibarat seperti bayi yang baru lahir, semoga amalan kita di bulan ramadhan di terima dan dirahmati oleh Allah s.w.t.


kekal langsing di syawal



Sejak masuk syawal ni ana tengok status kawan-kawan ana dekat facebook, twitter dan instagram semua takut nak makan sampai ada yang ke rumah sanak saudara takut nak makan sebab juadah hari raya semuanya banyak kalori hihi.... ada yang sampai makcik pakcik atok nenek tegur pula tu....

Jangan macam tu kita beraya ke rumah sanak saudara untuk merapatkan lagi tali persaudaraan, bayang kan mereka penat memasak dari pagi ke petang, petang ke malam tengok-tengok kita pula yang tak jamah makanan mereka sebab takut gemuk, ape perasaan mereka.... senang cite, kata la diorang datang rumah korang pahtu diorang tak makan masakan korang ape korang rasa??? haa macam tu la diorang rasa.....

Set Kekal Langsing Shaklee


Hihi sebenarnya set kekal langsing di bulan syawal memang top bila hujung ramadhan je laku macam pisang goreng orang pm ana.... maklum la selepas satu bulan membentuk tubuh badan yang ideal hancur selepas 2,3 hari sambut syawal.....

Apa set kekal langsing shaklee ni??



kekal kurus di syawal

  1. Lechitin
  2. Alfalfa
  3. HerbaLax

Ape fungsi set ni??


Lecithin
  • Sebagai pemecah lemak dalam badan kerana ia berupaya
  • Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
  • Memecah serta mencairkan lemak termasuklah kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak pada salur darah

Alfalfa
  • Sebagai sumber fiber untuk mengangkut lemak keluar dari badan
  • Boleh membantu kerana ia adalah fiber
  • Mengandungi lebih 40 zat nutrien
  • Meransangkan penyerapan nutrien dalam badan
  • Awas! Krisis pemulihan adalah tinggi jika makan banyak - perlu minum air yang banyak

Herb-lax
  • Untuk mencuci dan meningkatkan fungsi usus
  • Bukan julap seperti yang biasa dalam pasaran.
  • Amalkan sekali seminggu, pada hujung minggu.
  • Membuat pembersihan usus dengan sangat lancar dengan syarat banyak makan buah dan minum air masak.

So siapa-siapa yang belum ada set kekal langsing ni jangan malu-malu nak pm ana.... pm terus malam ni kalau nak set ni, sebab HQ shaklee pun dah mula kerja esok so insya Allah barang akan dapat secepat yang mungkin.... atau pun korang boleh buat pembelian terus dengan website shaklee boleh klik di gambar order now tu....hihi mudah kan nak bli produk shaklee.....


KLIK DISINI UNTUK TEMPAHAN

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b3c191d078e0f1dc9891eefa340564af




Mengapa bayar lebih?? Daftar sebagai Shaklee Independent Distributor dengan ana sekarang untuk diskaun 15% hingga 25% seumur hidup..... 


Tika kita sedang bergembira ada saudara seagama dengan kita sedang bersedih dan berduka..... salam aidilfitri dari ana sekeluarga maaf zahir dan batin.....



#pray4gaza
#pray4MH17


Your Shaklee Independent Distributor;
♥ Farahana (ID 908237)

♥ Tel/SMS/WhatsApp/Telegram : 0136283485
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts