04 July 2014


Baru ku tau mcm mane rimasnya pakai kaca mata....tobat lepas ni tak nak aku tengok wayang 3D lagi....



Nasib baik kenal CAROTOMAX shaklee awal kalau tak memang pakai juga la benda alah tu..... Syukur kepada Allah s.w.t kerana masih di beri nikmat kepada ku untuk lihat dengan lebih jelas.....

Sebelum ni scan mata kiri kanan 3++ rabun silau.... Alhamdulillah dengan izin nya selepas berusaha dengan mengambil CAROTOMAX Shaklee 2botol rabun silau berkurangan ke 1++ sahaja.... Dan penglihatan makin jelas dan tajam....

Dulu kalau dalam pukul 6.30 petang hingga pukul 8 mlm memang mata jadi tak nampak sebab proses petukaran siang ke malam cahaya makin berkurangan jadi mata pun berair dan penglihatan agak terhad kepada jarak 80 meter je....

Tambah2 kalau memandu memang x nampak terus signboard sebab silau dgn cahaya lampu kereta dari arah bertentangan.... kena pula kereta yang pakai HID adoi memang pejam mata la bawa kereta..... sebab silau dari kereta yang pakai HID agak lama sikit kesan dia ada la dalam 10saat untuk pulih seperti biasa.... sebab tu jpj haramkan pengunaan HID ni...

Satu lagi kepada yang selalu guna laptop or PC memang aku sarankan korang ambil carotomax, sebab kesan dari duduk hadap screen laptop ni memang pedih mata tambah yang jenis tgk movie online atau main game korang mesti tengok movie atau main game dalam gelap kan, ini lagi berbahaya woo lama-lama terus rabun jauh.....  meh aku kosingkan ape kebaikan carotomax nih.....


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c4b43ae017af4001c5193d310bf00942


Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik
CAROTOMAX merupakan campuran luar biasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja. 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c4b43ae017af4001c5193d310bf00942
CAROTOMAX  menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:
•    Memelihara kesihatan yang baik. *
•    Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan
      pertumbuhan tisu. *
•    Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput
      lendir. *


harga?? RM74
sebotol ada 30 biji... mahal???
buat spec mata pun beratus bang....

TUNGGU APA LAGI ORDER LAH SEKARANG

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c4b43ae017af4001c5193d310bf00942


PM KAMI UTK KETAHUI BAGAIMANA MENDAPATKAN PENJIMATAN SEHINGGA 15% - 25% SEUMUR HIDUP!






BERMINAT? PM DI SINI: https://www.facebook.com/vitaminutksemua ATAU MESEJ/CALL  0136283485 
Berminat dengan PRODUK di atas?
utk mengetahui lebih lanjut. boleh hubungi ana :  Your Shaklee Independent Distributor;
♥ Farahana (ID 908237)

♥ Tel/SMS/WhatsApp/Telegram : 0136283485
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com

Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts