02 May 2014

Assalamu'alaikom semua, hari ini 1/5/2014 merupakan hari buruh yang bermakna bagi kami warga SID Shaklee yang bernaung di bawah Group IReach a.k.a group LadyBoss.... Buat pertama kalinya Group ASB (Aku Sayang Bini) iaitu Group yang support isteri buat bisnes Shaklee, membuat satu aktiviti di luar iaitu berBBQ sambil anak-anak mandi manda dan geng-geng suami berATV di ulu kemensah......



Memang Best.....


Best?? betul tu memang best kerana dapat jadi SID shaklee bawah group ni.... memang berbaloi-baloi.... bonus tiap-tiap bulan dapat, pahtu aktiviti pun banyak takde la stress sebab nak jual produk je.... lagi pun produk shaklee ni orang akan cari kita tak perlu susah-susah nak pergi jumpa sorang-sorang dari rumah ke rumah pon.... dengan syarat buat sharing pasal produk atau iklan di fbads atau blog la....hehe....

Ini lah yang kami lalui hari ini sungguh seronok bersama keluarga shaklee kami.....

daftar-ahli-shaklee
gopro plak diorg ni

daftar-ahli-shaklee
Proses bakar membakar

daftar-ahli-shaklee
bapak2 layan anak2 mandi

daftar-ahli-shaklee
menu bbq

daftar-ahli-shaklee
penutup majlis

daftar-ahli-shaklee
jumpa lagi...

ingin berjaya seperti saya dan kumpulan saya??
ingin tahu bagai mana saya jana duit tanpa modal dengan shaklee???
ingin berada group yang paling sempoi??
ingin lari dari masalah hutang yang meningkat???


Anda nak tahu bagaimana saya buat duit secara sampingan dari rumah?? boleh klik sini bit.ly/1jZhzui
Bagaimana nak daftar sebagai ahli?? boleh klik di sini bit.ly/1mZgEdb
utk mengetahui lebih lanjut. boleh hubungi ana : 

Your Shaklee Independent Distributor;
♥ Farahana (ID 908237)

♥ Tel/SMS/WhatsApp/Telegram : 0136283485
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com
Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts