27 February 2013

Macam-Macam da try.. tp berat badan still maintain.. berat maintain kalau inci turun xpe.. ni same je.. penat la kan. selera makan da kawal, da puasa bagai, makan nasi pun sesenduk je.. TAPI.... same je.. huh
Banyaknya cabaran nak kurus badan kan. Dah buat macam- macam, berat badan maintain je tak turun - turun.


Jangan sedih okey... meh sini nak cite skit..

Rahsia untuk masalah BERAT BADAN anda :)
Terbukti berkesan dalam masa SEBULAN sahaja! 

Bagaimana Set Kurus asas SHAKLEE membantu TURUNKAN BERAT BADAN ?



LECITHIN - Pemecah Lemak
~ Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
~ Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
~ Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
~ Membantu kawal paras triglycerides.
~ Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
~ Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol. 

HERB-LAX - Detox (mencuci dan meningkatkan fungsi usus)
~ Membantu proses detoksifikasi
~ Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.


ALFALFA - Fiber yang berfungsi mengangkut lemak
~ Membersihkan usus, darah dan hati
~ Membantu proses detoksifikasi


CINCH SHAKE
~ minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.
~ diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
~ leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.




Jom Kurus dgn Shaklee.. :)

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan dan mencegah sebarang penyakit.

Untuk mendapatkan vitamin dan konsultasi percuma dari ana, boleh hubungi ana :-

0136283485/farahana.hamzah@gmail.com

Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts