23 February 2013


Yes la kan.. nak kawen ni kene la ada persediaan metal dan fizikal.. hihi. Skrg ramai kawan2 ana kawen dan lepas kawen je ada yg demam, x sihat.. ada yg kata pertukaran hormon.. tp bagi ana, mungkin kita boleh bersedia awal2 untuk elas semua ni. Jom try Vitamin Shaklee, vitamin shaklee adalah terbaik untuk semua tanpa ada batas untuk sesiapa, tapi saya suka khususkan vitamin di bawah khas untuk anda yang bakal melngsungkan perkahwinan. Set ini sesuai di ambil untuk pengantin lelaki dan perempuan kerana bakal pengantin hari ini tak kira lelaki atau perempuan mahu kelihatan cantik, tampan dan berseri. Vitamin yang saya maksudkan adalah :-

Vitamin C - kerana ia baik untuk kulit selain bertindak sebagai kologen yang penting untuk menyambung struktur otot, tisu, tulang dan cartilage (bahan yang menyelaputi sendi dalam badan). Baik untuk mereka yang sering selsema, juga untuk perokok dan mereka yang berada bersama mereka yang merokok.

Vitamin B - "B" untuk beautiful sebab ia menjaga kecantikan kulit dari dalam. Kandungan B5 bertindak sebagai vitamin anti-stress. Biotin pula bertindak untuk kurangkan depression. Selain itu vitamin B membantu proses metabolisma dengan menukarkan gula, karbohidrat, protein dan lemak menjadi tenaga, kesannya ia membantu mengatasi keletihan

Vitamin E - Ia untuk mencantikkan kulit, melembabkan kulit selain ia juga dikenali 'vitamin cinta'
Alfalfa - (tetapi pastikan anda tidak menghidap SLE ye!) Ia bagus untuk membuang toksik dalam badan kerana ia mengandungi fiber selain ia juga adalah komponen dalam set 'vitamin cinta'
GLA - Bagi wanita yang mengahadapi kitaran haid yang tidak tetap dan senggugut inilah jawapannya. Bagi lelaki ia membantu menjaga jantung anda untuk tempoh yang lama. Yang pnting GLA membantu menjadikan wajah yang kusam itu berseri.


jom cantik pada hari bersejarah korang.. :)

Reactions:
Powered by Blogger.

Popular Posts