14 August 2016

Assalamualaikum sahabat sekalian, saya baru balik dari meeting bersama AGRO Bank rabu lepas mengenai program SAHABAT AGRO Bank yang baru sahaja di lancarkan 2,3 bulan yang lepas. Ia sangat menarik dan mudah di buat, kerana anda hanya perlu berurusan dengan pihak bank tidak perlu dengan orang kedua atau ketiga, malah ia patuh syariah (mempunyai panel syariah) dan di pantau oleh pihak Bank Negara....

Apa program Sahabat Agro Bank ni?? yang kita tahu Agro Bank ni merupa kan sebuah bank pertanian dan beri pinjaman kepada petani, perusaha ladang dan peniaga kan. Sebenarnya Program Sahabat Agro ni merupakan program baru dari Agro Bank dalam usaha memperkayakan penyimpan wang simpanan mereka di institusi kewangan mereka....

Bagaimana?? ok ia semudah ABC, anda mempunyai Wang untuk di simpan kadar minimum RM 500? dapat kan no rujukan akaun Sahabat AGROPrimaS dengan saya kemudian anda hanya perlu pergi ke Agro Bank dan buka akaun Giro (RM20 untuk ganjaran bulanan masuk) dan Akaun Sahabat AgroPrimaS (Minimum RM500 Berbentuk sijil primium) bila-bila boleh keluarkan wang tersebut tidak terikat dengan apa-apa syarat, anda akan dapat no id sebagai perujuk kepada kaum keluarga dan sahabat anda...

Dengan ID itu anda layak menjadi Sahabat Agro dan perujuk untuk memudahkan anda bina rangkaian anda dengan program Sahabat Agro ini, malah ia tiada Limit untuk anda sebagai perujuk malah ganjaran yang anda bakal terima makin tinggi jika rangkaian anda makin besar. Mudah bukan?? ok boleh tengok langkah-langkah di bawah yang saya lampirkan untuk rujukan...


Langkah-lankah untuk jadi Sahabat Agro

4 peringkat Cara pengiraan ganjara yang anda perolehi setiap bulan

System Rangkain di guna pakai (Networking)
Mudah bukan? anda hanya perlu perkenalkan program ini kepada kaum keluarga dan sahabat-sahabat untuk anda layak terima ganjara pasif income setiap bulan malah ia juga boleh di warisi kepada kaum keluarga. konsep yang patuh syariah, tidak perlu ragu-ragu lagi ayuh ambil peluang ini untuk anda bina rangkaian dan jana income pasif dengan program SAHABAT AGRO BANK..

Hubungi Saya Di Talian 0132947452 (wasap) / 0146348164 (call) untuk dapatkan konsultasi dan no perujuk SAHABAT AGRO anda... Saya Hamzah Nasir Sedia Membantu anda Menjana Pasif Income Sehingga RM 20,000 Sebulan....

10 August 2016

Ramai yang di belengu oleh masalah gigi kuning sehinggakan nak senyum lebar pun segan, disebabkan pernah di tegur oleh rakan-rakan sepejabat. maklum lah bab gigi ni ramai yang sensitif, kerana semua orang idamkan gigi yang cantik dan putih berseri-seri.

Nak senyuman yang menawan bukan lah pekara susah jika gigi putih melepak bukan sahaja mak cik cleaner yang seronok bahkan encik boss pun senang hati kalau tengok staff sentiasa ceria dengan senyuman....

Ingat senyum tu separuh dari iman, ni idak asyik masam je tak habis-habis gigit bibir sebab takut orang nampak gigi dia yang kuning dan berkarat tu. Silap hari bulan Boss bagi naik pangkat sebab senyuman korang yang menawan tu. keyakinan pun tinggi kalau gigi putih berseri-seri ni..... hehe

Ok ni cara dia, korang boleh cuba 15 cara ni untuk dapatkan gigi yang putih menawan hati....


1. Menggunakan Strawberry



Strawberry merupakan salah satu jenis buah-buahan yang memiliki rasa yang enak bahkan ia juga boleh digunakan untuk memudarkan warna kuning dan membuat gigi anda nampak lebih putih. Cara-cara nya penggunaannya, dengan menghaluskannya (lenyek) terlebih dahulu kemudian gosokan Strawberry tersebut pada gigi setiap hari sehingga sumber whitening dari Strawberry tersebut menjadikan gigi lebih anda putih. Perhatian! setelah melakukan cara ini, Anda perlu menggosok gigi dengan bersih sehingga kandungan gula yang ada pada gigi hilang sepenuhnya.

2. Menggunakan Baking Soda


Resepi 1
Resepi 2

Baking soda juga boleh dimanfaatkan untuk memutihkan gigi, caranya dengan mencampur 3 sudu makan baking soda dengan satu sudu air. Lalu gaul sebati hingga menjadi pasta yang kental. Anda boleh menggunakan pasta ini untuk sapuan pada gigi. Perhatian! jangan menggunakan cara ini setiap hari karana ia boleh menghakis enamel pada gigi, cukup dengan melakukannya sekali dalam seminggu.

3. Menggunakan Kulit Pisang



Kulit pisang juga boleh digunakan untuk memutihkan gigi yang kuning, Anda boleh mengupas pisang kemudian mengambil kulitnya ingat makan pisang tu ya jangan di buang nanti membazir hehe. Gunakan kulit pisang gosok-gosok selama dua sampai lima minit pada gigi, dan biar kan beberapa minit kemudian bersihkan gigi Anda dengan menggosok gigi. Perhatian! Lakukan cara ini satu hingga dua minggu untuk mendapatkan hasil yang maksima.

4. Gosok Gigi 30 Minit Selepas makan


Kebanyakan orang terus gosok gigi setelah makan. Namun, ia digalakkan menunggu selama 30 minit setelah ambil makanan, terutama sekali jika anda makan makanan manis atau masam. Ini kerana menggosok gigi setelah makan dengan segera terutamanya selepas ambil makanan yang manis atau masam boleh mengembalikan gula atau masam tersebut pada gigi.

5. Menggunakan Daun Salam / Bay Leaf



Daun salam boleh digunakan sebagai pemutih gigi. Cara penggunaannya juga sangatlah mudah iaitu dengan menghaluskan (kisar) daun salam hingga halus. Kemudian anda boleh mencampurkan kulit jeruk yang sudah kering dan telah dihaluskan. Gunakan sedikit air lalu campurkan hingga menjadi pasta, kemudian boleh menggunakannya sebagai pemutih gigi

6. Menggunakan Kulit Jeruk


Kulit jeruk merupakan salah satu bahan yang sangat bermanfaat untuk memutihkan gigi. Anda boleh menggunakan sisi putih atau bahagian dalam dari kulit jeruk untuk menggosokannya pada gigi anda selama beberapa kali sehari sehingga gigi anda menjadi lebih putih. Namun, berhati-hati kerana jeruk mengandung asid maka gigi akan menjadi sensitif terhadap cara ini.

7. Menggunakan Buah-buahan dan Sayuran


Buah-buahan dan Sayuran diantaranya epal, lobak merah dan juga saderi boleh membantu dalam memutihkan gigi anda. Buah-buahan dan sayuran ini memiliki fungsi yang baik untuk membersihkan gigi tanpa merosakan bahagian enamel gigi anda.

8. Menggunakan Lemon



Menggunakan lemon. Lemon mempunyai kandungan asid sitrik yang fungsinya boleh di gunase bagai pemutih gigi anda. Caranya juga cukup amat mudah, Potong atau hiris lemon kemudian dengan sepotong lemon tersebut anda boleh gunakan untuk menggosok gigi anda. tetapi jangan lakukan ia tiap-tiap hari kerana di khuatiri ia boleh menjadikan gigi anda sensitif.

9. Menggunakan Minyak Mustard dan Garam untuk Gosok Gigi


Anda juga boleh menggunakan minyak mustard dan garam namun ia digalakkan hanya sekali dalam sebulan dengan cara ini. Gosok gigi dengan menggunakan minyak mustard dan garam dipercaya mampu membantu dalam membersihkan warna makanan dan plak yang menempel pada gigi anda. Gunakan jari-jari anda untuk menggosok gigi dengan bahan ini atau anda juga boleh menggunakan kapas untuk membersihkan gigi anda tersebut.

10. Banyak Minum Air Putih


Meminum Air putih juga adalah salah satu cara untuk memutihkan gigi, selain itu ia juga baik untuk diamalkan dalam sistem diet harian anda. Meskipun begitu, hal ini bukan bererti anda tidak boleh menggamalkan minuman yang berwarna. Minuman berwarna boleh diamalkan namun minuman yang mengandung pewarna boleh membuat gigi anda menjadi kusam dan kotor, apabila anda suka minuman yang memiliki pewarna, sebaiknya anda selangi dengan minum air putih agar gigi tetap bersih.

11. Gunakan Ubat Kumur (Listerin)


Agar gigi tetap terlihat putih dan bersih, biasakanlah untuk menggunakan pembersih mulut (ubat kumur). Selain itu, ubat kumur membuat nafas menjadi lebih segar. Namun, pilihlah ubat kumur yang tidak berwarna kerana ubat kumur yang memikiki warna lama-kelamaan akan menjadikan warna gigi menjadi gelap.

12. Menggunakan Minyak Kelapa



Membersihkan gigi dengan menggunakan minyak kelapa. Minyak kelapa juga boleh dikombinasi dengan bahan lain sehingga menjadi pasta dan boleh digunakan menjadi pasta gigi. Penggunaanya cukup mudah, yakni dengan menggunakan tiga sudu makan minyak kelapa, tiga sudu makan baking soda, 25 titis minyak essentian peppermint dan satu sachet stevia.

Cara membuatnya juga mudah yakni dengan mencampurkan minyak kelapa dan baking soda ke dalam mangkuk kemudian menganduknya dengan menggunakan garpu hingga menjadi rata. Setelah itu boleh menambahkan minyak essentian peppermint, stevia lalu diaduk sampai menyerupai seperti pasta gigi. Anda boleh menggunakan pasta gigi ini untuk membersihkan gigi anda agar gigi tetap bersih dan bebas bau mulut.

13. Memutihkan Gigi Menggunakan Epal



Beberapa buah-buahan dan sayuran seperti epal, brokoli, dan lobak merah boleh digunakan sebagai pembersih gigi dan juga gusi. Akan tetapi, ternyata kandungan serat dan antioksidan dalam epal boleh membunuh bakteria dan juga dapat mencegah bau mulut, manfaat lainnya yaitu boleh memutihkan gigi. Agar kebersihan mulut dan gigi dapat terjaga anda bisa mengamalkan epal setiap hari.

14. Hindari Kopi dan Soda


Untuk menjaga gigi agar tetap putih dan tidak kuning, sebolehnya anda menghindari pengambilan minuman kopi dan soda ini kerana dua jenis minuman ini merupakan penyebab gigi menjadi kuning. Soda diyakini dapat membuat gigi menjadi rapuh. Sebenarnya bolah saja untuk minum kopi atau soda asalkan tidak berlebihan.

15. Gunakan Ubat Gigi yang Mengandung Pemutih semulajadi


Ubat gigi yang berada dipasaran sekarang ni kebanyakanya menggunakan bahan kimia. Hal ini cukup berbahaya bagi kesihatan gigi. Sehingga kita dianjurkan untuk memilih atau menggunakan Ubat gigi yang memiliki kandungan pemutih semulajadi sahaja. Jangan lupa untuk membaca kandungan yang terdapat dalam Ubat gigi sebelum membeli atau menggunakannya.

Tapi kalau anda perasan iklan ubat gigi sekarang ni semua claim yang ubat gigi keluaran mereka adalah jenama no 1 di syorkan oleh Dr gigi, sedangkan bila kita guna tak memutihkan pun, bahkan makin gigi jadi sensitif dan gusi berdarah, kemudian mereka pun keluarkan pula ubat gigi untuk gusi berdarah dan jenis untuk gigi sensitif. Itu semua hanya lah strategi pemasaran mereka sahaja...

Sejak saya guna ubat Gigi Forever Bright sparkling keluaran Forever Living semua masalah di atas dapat saya atasi, bahkan gigi pun makin putih berseri dan senyuman pun makin menawan, dulu memang saya kurang yakin untuk senyum jika ambil gambar atau jumpa kawan-kawan tapi selepas guna hampir satu tahun ubat gigi Forever Bright ni memang tak mengecewakan...



Lagi sumber ubat Gigi Forever Bright ini adalah daripada bahan yang semula jadi iaitu lidah buaya (Aloe Vera Gel), dan ia merupakan ubat gigi tanpa Fluoride (kapur pemutih) yang boleh menyebabkan gigi terhakis jika diguna untuk jangka masa yang lama. Bayangkan dah berapa tahun kita guna ubat gigi yang di campur dengan fluorida ni?? sebab tu gigi kita makin sensitif dan gusi makin terdedah.


Yang paling best dalam ubat gigi Forever BRIGHT ni ada BEE Propolis yang berfungsi sebagai anti bakteria dan boleh menyembuhkan ulser mulut dengan cepat jika terluka, kalau ulser pun boleh makan dengan senang hati sebab Bee Propolis dan Lidah Buaya (Aloe Vera Gel) bertindak sebagai pelindung dan bunuh kuman di kawasan luka tersebut.....

P/S: Cara Memutihkan Gigi Kuning secara semulajadi diatas sangat berkesan cuma ia cepat atau lambat sahaja, namun jika dilakukan mengikut anjuran yang benar maka cepat atau lambat gigi anda akan menjadi lebih putih dan tidak nampak berwarna kuning lagi. Setelah gigi anda menjadi lebih putih, lakukan rawatan rutin pada gigi anda agar tetap sihat, kuat dan bersih supaya gigi anda boleh menjalankan fungsinya dengan baik.

02 August 2016

Bro pehal gigi anak ko cantik, putih melepak ko pakai ubat gigi jenama apa?? bagi tips sket... ha tu soalan yang sering orang tanya kalau korang ada anak kecil yang usia baru 2,3 tahun....

Dalam lingkungan usia ni budak2 memang liat nak gosok gigi tambah rasa pudina yang berangin tu, budak akan anggap rasa tu pedas dan tak boleh tahan asyik nak kumur je kalau gosok gigi... itu la di hadapi oleh aku dari anak no 1 hingga no 2, yang paling sadis dia telan ubat gigi tu... adoyai ni yang masalah ni...

Ni Fakta beb kalau guna atau tertelan ubat gigi yang ada Fluorida ni boleh menyebabkan fluorosis pada gigi, ape plak fluorosi ni?? Fluorosis ni di mana gigi mudah reput, terhakis dan gusi makin terbuka boleh menyebabkan gusi berdarah, gigi jadi sensitif dengan benda masan dan sejuk....

Sebab tu kalau korang perasan iklan ubat gigi dekat TV mula-mula ubat gigi biasa je kemudian keluar pula yang protect enamel pahtu 6bulan kemudian keluar pula jenis untuk gigi sensitif, diorang memang dah rancang semua tu. Awal bagi kita guna yang ada fluorida bila gigi kita dah reput terhakis diorang syorkan pula yang untuk selamatkan gigi kita. pandai tak pemikiran diorang....

Bila aku sedar cara diorang bisnes dengan cara ni aku terus bertukar kepada ubat gigi Forever Bright yang betul-betul selamat dan yang pasti bahan dia tanpa fluorida dan kaya dengan propolis dan aloe vera yang memang terbukti berkesan dalam menyembuhkan luka dan membunuh kuman yang ada dalam mulut kita...




Bukan sekadar ubat gigi sahaja bahkan ia juga boleh di sapu pada luka-luka kecil contoh kena pisau dekat dapur atau luka-luka kecil boleh ambil dan sapu je, ulser pun makin kurang dan cepat je sembuh, tambah-tambah musim panas macam ni memang bibir cepat je merekah kalau kurang air, jangan risau sapu je ubat gigi Forever Bright ni memang kejap je luka rekahan tu....

Anak-anak aku pun makin suka gosok gigi selepas bertukar kepada jenama ni, lagi pun kalau diorang telan pun tak ada la risau sebab memang di jamin halal, bahkan boleh dijadikan ubat sakit tekak lagi, macam mana? haha ambil sedikit bancuh dengan air masak kemudian minum je... fuhh lega sakit tekak dalam masa yang singkat beb...

Yang paling best gigi makin putih beb senyuman pun makin lebar hehe mana taknya dulu segan nak senyum sebab gigi karat guni je dah pakai macam jenama ubat gigi pemutih tapi tak putih-putih duit juga yang makin putih dari kocek... dengan Forever Bright ni sangat jimat sebab guna kuantiti yang sikit je tapi result dia macam korang letak ubat gigi penuh dekat berus gigi berbanding jenama lain....




sebab tu aku buat pilihan ubat gigi Forever Bright ni adalah filihan muktamad aku hehehe nak cuba jom la pm aku... sebab memang puas hati dengan kebersihan gigi dan keyakina diri....

Forever Living Product mejoriti berasaskan Aloe Vera dan Product Honey so memang di jamin halal dan di iktiraf oleh JAKIM bah kan ada kelulusan dari KKM.... so pilihan terletak pada diri korang lah nak guna produk mana satu aku hanya share ape yang aku dah guna je hehe....

Hanya RM 38 siap pos ke rumah korang,  lepas tu korang dah boleh dapat gigi sihat dan putih berseri-seri tak perlu nak beli 2,3 jenis ubat gigi cukup hanya satu jenama di bilik air korang.....

Nak COD boleh aje wasap je nanti kita hanta tak perlu keluar dari rumah yang penting dalam lembah kelang la hehe.... KL, Shah Alam dan Klang memang bedesupp saya sampai hihi....

ok ni no saya kalau rasa nak jaga mulut, gigi bagi cantik putih melepak boleh hubungi saya di no 0132947452 / 0136283485.... nak jadi pengedar Forever Living pun boleh sangat di alu-alu kan... kadar keuntungan runcit setiap produk dari 15% hingga 48% bahkan boleh cecah 70% kalau betul-betul minat bisnes ni..... ok gerak dulu pape roger k....

24 July 2016

Dulu masa sekolah pernah tak korang ada kawan yang rambut dia banyak uban walaupun baru berusia dalam lingkungan 15-20 tahun... jawapan yang korang dapat mesti orang cakap dia tu kuat belajar, genius, banyak fikir, budak pandai memang banyak uban, betul tak?? hahaha aku dulu-dulu pun ingat yang orang cakap tu betul, rupanya tidak sama sekali dengan jawapan tu...

Menurut hasil kajian The Journal of Investigative Dermatology yang di bentangkan pada tahun 2005, manusia berkulit putih akan mengalami masalah rambut beruban pada usia pertengahan 30-an, orang Asia pula akan mengalami rambut beruban pada lewat 30-an, manakala bagi golongan berkulit hitam mampu mengekalkan rambut mereka tanpa beruban sehingga ke usia pertengahan 40-an

Sebenarnya rambut beruban ni jika faktor peningkatan usia tu memang logik dan boleh di terima pakai tapi jika beruban di bawah usia  lingkungan 30 tahun tu sebenarnya di pengaruhi oleh 4 faktor..

4 Faktor Utama Rambut Beruban 


1. Faktor Genetik
2. Faktor Usia
3. Faktor kekurangan Nutrisi
4. Faktor-Faktor lain.



Faktor Genetik


Perubahan pada warna rambut seseorang bergantung hampir keseluruhannya kepada faktor genetik. Dua jenis genbertanggungjawap dalam menentukan proses perubahan warna rambut seseorang iaitu Bcl2 dan Bcl-w. Perubahan rambut ini berlaku apabila melanin (pigmen warna) berhenti dihasilkan di akar rambut. Ini menyebabkan rambut seterusnya yang muncul tumbuh tanpa pigmen melanin.


dah tua la atok

Faktor Usia


Perubahana pada warna rambut seseorang biasanya berlaku apabila seseorang itu telah meningkat usia. Kajian di Eropah mendapati bahawa kira-kira 40 peratus orang Eropah mula mengalami masalah rambut beruban pada usia 40-an.


muda-muda dah beruban

Faktor Kekurangan Nutrisi


Faktor ini merupakan faktor yang paling kerap berlaku pada hari ini, kekurangan sumber vitamin B12 akan mengurangkan pembentukan melanin. Masalah ini biasanya dialami oleh sesetengah golongan seperti ibu-ibu yang mengandung di mana mereka mudah kekurangan vitamin B12 dan zat besi di dalam tubuh mereka.



Faktor Lain


Kajian yang dijalakan  oleh J.G.Mosley di British Medical Journey pada 1996 mendapati, perokok mengalami empat kali lebih cepat alami masalah rambut beruban

Korang rasa antara 4 faktor ni korang tergolong dalam kategori mana satu? sebab tu pengambilan nutrisi yang seimbang sangat digalakan supaya masalah-masalah seperti tidak berlaku pada se-awal usia muda.

Tapi Pernah tak korang dengar petua orang zaman dulu-dulu, kalau nak rambut lebat rambut cantik rambut sihat dan bersinar-sinar ambil daun lidah buaya (Aloe Vera Gel) kerat ambil lendir dia sapu dekat rambut biarkan 10minit pahtu bilas dengan air... mesti korang pernah dengar petua tu kan? hahaha... tu dulu-dulu.


Natural vitamin B12

Ok ni Aloe vera gel (Lidah Buaya) (klik sini) yang korang Mesti cuba bukan rambut je boleh sihat cantik kembali bahkan seluruh sistem usus korang akan dapat manfaat dari minuman ni sebab aloe vera ni sangat tinggi kandung vitamin, mineral dan nutrisi dia.. sebab tu orang zaman dulu-dulu suka bagi petua yang bermanfaat hehe... so takkan korang nak bia je rambut beruban seawal usia?? jom berubah sekarang...

Pengedar di perlukan seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei.. pape roger no bawah tu... ok!!
Your FOREVER LIVING Independent Distributor;
♥ Farahana (ID 600000367693

♥ Tel/SMS/WhatsApp/Telegram : 0136283485/0132947452
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com

12 July 2016

Pernah tak korang terpikir kenapa dah makan macam-macam jenis ubat kurus tapi tak kurus-kurus?? haaa tu la korang tak tau sebenarnya supplement kurus, cantik gebu gebas kebanyakkan mujarab tapi di sebabkan badan kita yang banyak toksin ni memang susah lah nak nampak kesan dalam masa yang singkat, tambah-tambah orang yang tak suka makan sayur atau ambil makanan tak seimbang boleh dikatakan kurang zat lah , lagi susah nak nampak hasil dia.... sebab apa??

Ok! ni yang korang perlu tahu sebenarnya usus memaikan peranan penting dalam penyerapan zat makanan yang kita telan tu... so kalau toksin dekat usus dah berkerak memang agak lambat la zat tu nak sampai. ibarat singki rumah kita, makin lama kita guna makin lama air nak mengalir tu makin lambat sebab apa?? haa pandai pun sebab sisa makanan dari makanan tu makin lama makin tebal sehingga boleh menyebabkan ia tersumbat, sama la dengan usus kita...




So macam mana nak buang toksin ni?? mudah je minum je jus lemon tapi tahan ke dengan rasa masam dia hehe.... ok ok minum la Aloe Vera Gel Forever mudah, senang dan di jamin halal lagi.. ape tak pernah dengar? ish ish ish, ok Aloe Vera gel ni merupakan produk keluaran Forever Living ia sudah di jual sejak 38 TAHUN yang lalu malah ia terdapat di jual di 160 buah NEGARA, termasuk lah negara-negara Arab.




Elok la tu musim-musim raya ni dah melantak macam-macam boleh detoks balik apa yang korang makan tu. bukan tu je malah buleh kempis perut korang yang buncit tu hehe, tiba-tiba Slim plak... kalau korang nak tahu Alo Vera Gel ni bukan je untuk Detoks bahkan ia juga sebagai makanan tambahan yang super power untuk kesihatan kulit....

Pernah tak korang dengar pesan orang tua-tua zaman dulu kalau melecur kulit terbakar kena pisau atau luka di suruh ambil daun gel dalam lidah buaya sapu pada bahagian luka tersebut untuk cepat sembuh dan hilangkan parut.... haaa tula Aloe Vera ni sangat bagus untuk kulit hehe. Tapi kan Aloe Vera yang Forever tanam ni berbeza sikit tau dengan yang kita dekat rumah tu... ia adalah jenis Barbadensis Miller.




Antara kebaikan Aloe Vera jenis ni ialah untuk masalah kulit, jeragat, rambut, detoks, turun berat badan dan turun bacaan gula dalam darah. Best kan hehe so apa tunggu lagi JOM minum Aloe Vera Gel Forever untuk kekal sihat dan tampak muda....


Jom Amalkan Aloe Vera Gel sama-sama.... jangan segan jangan malu sila PM saya di talian seperti berikut...

COD / penghantaran percuma terus ke rumah/pejabat di kawasan bandar Kuala Lumpur
dan lembah kelang (24 jam)
* Bergantung pada stok
* Perkhidmatan pos disediakan

**Harga istimewa bagi pendaftaran ahli dan rakan pengedar**
Peluang menjana pendapatan lumayan dan pakej jualan yang sistematik.

Order / Pertanyaan : ( Pn Farahana) 0136283485 / 011 1001 9333 / 0132947452
Konsultasi cara penggunaan produk dan peluang rangkaian perniagaan secara percuma...
Powered by Blogger.

Popular Posts